STEVO Nieuws

Volg ons op twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Google Plus Onze App

STEVO F3 (JO 09-3) is komende zondag bij de thuiswedstrijd STEVO tegen SV Orion het team van de Week.

STEVO opent het competitie seizoen komende zondag thuis tegen het Nijmeegse SV Orion. De club werd opgericht op 19 september 1938.

(Door STEVO 3) - Zondag 28 augustus. De laatste poule wedstrijd voor de dennenappel stond gepland in Deventer tegen het niet onbekende Helios 2, uitkomende in 3e klasse G.

Deze week en komend weekeinde zijn de volgende clubscheidrechters aangesteld bij de wedstrijden van de jeugd en de senioren.

Evenals vorig jaar zal er ook dit seizoen een Team van Week worden uitverkozen bij de thuiswedstrijden van STEVO1. Voor komende zondag is dat STEVO J09-3.

Deze week zal de eerste termijn van de contributie voor het seizoen 2016/2017 bij alle leden automatisch worden geïncasseerd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering ......

STEVO heeft zondagmiddag met de wedstrijd Ferencvarosi uit Hongarije tegen Hibernians uit Malta de week van het Champions League voetbal voor vrouwen op de Peuverweide.. .

STEVO 2 heeft zondagmorgen op een snikheet kunstgrasveld van de Peuverweide met 1-0 gewonnen van hoofdklasser De Zweef 2 uit Nijverdal.

STEVO heeft haar laatste bekertreffen tegen PH Almelo met 3-1 gewonnen. In een weinig verheffende wedstrijd was het PH, die de eerste grote kans van de wedstrijd mistte ....

STEVO A1 heeft zaterdagmiddag een goede prestatie geleverd door TVC ’28 A1 in Tubbergen met 0-1 te verslaan in het bekertoernooi. STEVO dat komend seizoen in de hoofdklasse ...

Hoofdsponsor
Combiglas
Businessclub