STEVO Nieuws

Volg ons op twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Google Plus Onze App

STEVO JO17-1 hoeft het restant van het gestaakte duel in de verlenging tegen Losser JO17-1 niet uit te spelen. Losser ziet af van het spelen van de tweede verlenging.

STEVO heeft zich in de eerste ronde van de nacompetitie een goede uitgangspositie verworven voor de return op Hemelvaartsdag in Geesteren. In de uitwedstrijd tegen Concordia Wehl werd het 1-2....

Niet alleen het eerste elftal van STEVO kwam dit weekeinde in actie voor de nacompetitie. Ook STEVO 2 en STEVO 3 speelden extra duels. STEVO 2 van trainer Gerard Cocks doet dat voor ...

Schrijf STEVO nooit af. Dat bewezen de jongens van STEVO JO17-1 zaterdagmiddag nog eens in het 2e duel in de nacompetitie tegen Losser JO17-1. Nadat woensdag in  Losser met 2-0....

Het voetbalseizoen loopt weer op z’n eind en bij een einde hoort ook een passende afsluiting. Dit jaar is er voor jullie ook een gezamenlijke afsluiting, namelijk een voetvolleytoernooi.

Op sportpark de Peuverweide is zaterdag 20 mei het 21ste Henk Droste F-toernooi gespeeld . Onder prachtige weersomstandigheden mag het toernooi in alle opzichten geslaagd genoemd worden.

De paringen voor de nacompetitie van STEVO 1 zijn als volgt:

schema wijkvoetbal .  Het wijkvoetbal van 2017 zit er aan te komen. De opzet is hetzelfde als vorig jaar. Per avond vinden er vier wedstrijden plaats.

De komende maanden staan er verschillende activiteiten bij onze jeugdafdeling op de rol. Zie navolgend voor de datums.

Woensdag 31 mei is er een meisjes talentendag op de sportvelden van Sparta Enschede. KNVB Scouts zijn hierbij aanwezig.  Er wordt een 4x4 toernooi gespeeld.

Hoofdsponsor
Combiglas
Businessclub
              

Stand 1ste Klasse E