Volgende wedstrijd STEVO 1
Donderdag 26 Mei 2022 - 14:00
 vs 

CSI2022 STEVO vrijwilligers gezocht!

CSI2022 STEVO vrijwilligers gezocht!

geplaatst op: 30-04-2022

Tijdens het CSI-Twente mogen wij weer helpen op de VIP tribune. Met de opbrengst van deze hulp zijn wij als vereniging in staat om de voetbalmaterialen voor onze vereniging (zoals ballen, hesjes, doeltjes, etc.) up-to-date houden. Deze materialen worden, net als alles in de huidige tijd, steeds duurder voor onze vereniging. En daarom doen wij een beroep op onze leden!

Totaal mogen we in 4 dagen tijd zo'n 500 uur leveren! Een megaklus om in te vullen, maar het gaat wel een geweldig bedrag opleveren voor onze vereniging! Maar daarvoor hebben we wel onze leden nodig! Daarvoor hebben we jouw nodig!

De werkzaamheden zullen we zoveel mogelijk evenredig verdelen over de vele aanmeldingen die we hopen te ontvangen.

Wellicht kun je als team, commissie, dan wel als ouders van het team van je kind samen een tijdsblok invullen? Uit het verleden weten we dat het samen werken (inrichten VIP en bardiensten, bevoorrading VIP) leuk en gezellig is!

Ga naar www.stevo.nl/csi2022 of klik op onderstaande afbeelding en help ons mee de vereniging te voorzien van goede materialen, alsmede om de vereniging gezond te houden. Voor je reactie zijn we je dankbaar!

STEVO bestuur

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon