Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Oktober 2021 - 14:00
 vs 

De Bataven zondag gastheer van STEVO .

geplaatst op: 13-10-2021

De Bataven zondag gastheer van STEVO 
Trainer Otto Krabbe en zijn mannen reizen zondag,  in dit nog prille seizoen, voor de tweede keer af naar het Gelderse. Na SC Bemmel is nu De Bataven gastheer van STEVO. Voetbalvereniging De Bataven is een roemruchte club in het amateurvoetbal met een grote staat van dienst en waar STEVO in het verleden al menig robbertje tegen uitvocht. Tien keer sinds het seizoen 89/90 was STEVO in Gendt de tegenstander van De Bataven. Vier keer werd aan het kortste lont getrokken. Drie keer ging STEVO met de volle buit naar huis en drie keer kwamen beide ploegen een remise overeen. Weinig krachtsverschil is de conclusie gelet op deze uitslagen. Zondag zal blijken wat deze statistieken waard zijn.

De Bataven is deze competitie wisselvallig begonnen. Van Winterswijk werd 0-1 gewonnen, Dalfsen was met 1-3 te sterk in Gendt en Heino won aflopen zondag thuis met 1-0 van de Gelderlanders. Niet waar ze bij De Bataven op hadden gehoopt,  deze start van de competitie. De ambities zullen ongetwijfeld verder rijken dan de tiende plek die het nu bezet. 

STEVO mag niet ontevreden zijn over het verloop deze competitie.  Met een overwinning,  een gelijkspel en een verloren partij staat de gehavende ploeg, door blessures, keurig in de middenmoot van de ranglijst. Een plek die het tegen De Bataven zeker wil vasthouden. Welke tactiek de beste is om De Bataven te bestrijden zal het technische duo Otto Krabbe en Niels Oude Tijdhof deze week op de Peuverweide uitdokteren. Aanmoedigingen zondagmiddag in het in Gendt zijn zeer welkom. Het treffen begint om 14:00 uur.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon