Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

DE-IT FIFA 19 TOURNAMENT STEVO OP VRIJDAG 22 EN ZATERDAG 23 MAART.

geplaatst op: 12-02-2019

Klik hier voor de Pouleindeling
Voor de 4e keer op rij organiseert STEVO het STEVO FIFA Tournament, alleen dit jaar met een andere sponsor en dus een andere naam. Sponsor Hamer Schoenen & Casual kondigde namelijk vorig jaar aan om er mee te stoppen, Paul en Tania namens de organisatie nogmaals bedankt voor de 3 succesvolle jaren!
Daardoor moest de organisatie opzoek naar een nieuwe sponsor. Die nieuwe sponsor is inmiddels gevonden. De organisatie kon het bedrijf DE-IT uit Geesteren van Patrick en Miranda Bosscher presenteren als de nieuwe sponsor van het STEVO FIFA Tournament. Dit jaar zal op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart de FIFA 2019 editie plaatsvinden onder de naam DE-IT FIFA 19 Tournament Stevo.
Tijdens deze dagen kan er fanatiek gestreden worden om de titel STEVO Koning FIFA 2019 en de daaraan verbonden prijzen. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door DE-IT, die ook de prijzen beschikbaar zal stellen. Waar de sponsor is gewijzigd, is ook de organisatie van Stevo dit jaar gewijzigd ten opzichte van andere jaren. Mart Paus, Bas Paus en Stan Olde Olthof namen afscheid. Thomas Steggink en Wout Gehring gaan nog wel door en mogen Mick Velthuis en Joes Masselink verwelkomen binnen de organisatie.
De aftrap van dit FIFA-weekend is op vrijdagavond 22 maart om 20.00 uur voor de senioren en A-jeugd in de “DE-IT Arena”.
En op de zaterdagmiddag 23 maart van 12.00 uur t/m 16.00 uur voor de F-league, JO8-, JO9-, JO10- en JO11-jeugd en van 17.00 uur t/m 21.00 uur voor de JO17-JO15-JO13 jeugd.
Inschrijven voor het toernooi kan vanaf heden via het volgende emailadres:  Stevofifatoernooi@hotmail.com. Vermeld in je aanmelding je naam, leeftijd en het STEVO-team waarin je zelf speelt (voor jeugdleden). Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon op de vrijdagavond en € 2,50 per persoon op de zaterdagmiddag en avond. Het maximum aantal deelnemers per toernooi is 40, de inschrijving sluit op zondag 17 maart, dus wees er snel bij en geef je op!
Er wordt gespeeld op acht consoles (Sony Playstation 4) tegelijkertijd, waarvan één op een grote beamer. De totale speelduur per toernooi is ongeveer vier uur. Na de poulefase worden de finales (achtste finale, kwartfinale, halve finale, troostfinale en finale) gespeeld. Eventueel kunnen de uitgeschakelde deelnemers dan uiteraard onderling verder spelen op de consoles die niet in gebruik zijn op dat moment.
Gezien de tijdsduur en het feit dat er 1 tegen 1 gespeeld zal worden, is het maximaal aantal deelnemers per toernooi op 40 gesteld. Wees er dus snel bij en geef je op! Want vol is vol en wie het eerst komt wie het eerst maalt!
De aanmeldingen na de eerste 40 worden op een reservelijst geplaatst.
In het kort:
· DE-IT STEVO FIFA 2019 Tournament
· Kantine STEVO omgebouwd tot “DE-IT Arena”
· Vrijdag 22 maart, 20.00 uur Senioren en A-junioren en elk ander STEVO lid ouder dan 18 jaar.
· Zaterdag 23 maart, 12.00 uur t/m 16.00 uur voor de F-league, JO8-, JO9-, JO10- en JO11-jeugd
· Zaterdag 23 maart, 17.00 uur tot 21.00 uur voor de JO17-JO15-JO13 jeugd.
· Opgave vanaf heden via Stevofifatoernooi@hotmail.com, uiterste opgavedatum zondag 17 maart.
· Inschrijfgeld € 5,- vrijdagavond, € 2,50 zaterdagmiddag en avond. Contant te betalen op de toernooidag.
· Maximaal aantal deelnemers per toernooi is 40
· Er wordt 1 tegen 1 gespeeld
· Wedstrijden duren twee keer vier minuten.
· Er kan elke wedstrijd een (ander) willekeurig team worden gekozen
· Dat dezelfde teams tegen elkaar spelen is mogelijk, bijvoorbeeld Heracles tegen Heracles.
We hopen wederom op een grote opkomst en een grandioos spektakel deze vrijdag 22 en zaterdag 23 maart! Voor aanmeldingen en verdere vragen is de organisatie te bereiken via Stevofifatoernooi@hotmail.com.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon