De wegen van STEVO en Geert Veldhuis gaan scheiden na 2019/2020.

geplaatst op: 19-12-2019

Vanavond hebben STEVO en Geert Veldhuis, na inmiddels totaal 4 seizoenen als hoofdtrainer, in gezamenlijk overleg besloten afscheid van elkaar te nemen na het lopende seizoen 2019/2020.

Geert heeft de laatste drie seizoenen onze 1e selectie onder zijn hoede gehad, waarbij hij in een goede samenwerking geassisteerd werd door Alfons Kruiper.

Geert Veldhuis, die ook al eens eerder de spelersgroep van oefenstof had voorzien, heeft op zijn eigen karakteristieke wijze, rustig en ingetogen het team begeleidt, gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn spelers en staf. Daarnaast kennen we Geert als een bijzonder aimabel man, die meer dan bijzonder goed binnen de vereniging past.

De Technische Commissie gaat nu op zoek voor een geschikte opvolger van Geert voor het komende seizoen. Als vereniging danken wij Geert alvast voor zijn grote inzet en wensen hem uiteraard voor het lopende seizoen nog veel succes! Voorts hopen wij dat Geert een mooie nieuwe club vindt waar hij zijn trainerschap kan voortzetten.

Bestuurslid Technische Zaken
Charel Nijhuis

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon