Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

FC Winterwijk zondagmiddag 12 mei naar de Peuverweide.

geplaatst op: 30-04-2019

Na de remise van afgelopen zondag tegen NEC wacht STEVO zondag 12 mei opnieuw een thuiswedstrijd. FC Winterswijk komt dan naar de Peuverweide. Voor beide ploegen staat er weinig meer op het spel. Een zo hoog mogelijke klassering is de inzet. STEVO heeft nog drie wedstrijden voor de boeg en zes punten voorsprong op FC Winterswijk, dat nog vier wedstrijden moet spelen.

In de heenwedstrijd had STEVO alle moeite met FC Winterswijk, dat toen liet zien over technische zeer begaafde voetballers te beschikken. De mannen van trainer Geert Veldhuis gingen verdiend met 3-1 ten onder. Het wekt eigenlijk verbazing dat de ploeg van trainer John Gielink van FC Winterswijk met zoveel individuele kwaliteiten, slechts een achtste positie bezet. Andere redenen zullen hier zeker aan ten grondslag liggen.

Met veel inzet zal STEVO de gasten uit Winterwijk moeten bestrijden op de eigen Peuverweide. Tegen NEC lukte dat zondag op het eerste kwartier na prima. De Nijmegenaren probeerden STEVO in de beginfase te verrassen met veel druk op het doel van Roy Kreuwel. De STEVO-verdediging liet zich echter niet uit het veld slaan en doorstond de aanvalsgolven met glans. Op het eind van de wedstrijd had STEVO nog krachten over en met een beetje geluk  waren de drie punten zelfs nog in Geesteren gebleven. Het 1-1 gelijke spel was uiteindelijk wel terecht. Tegen FC Winterswijk wordt op het gebruikelijke tijdstip van 14:00 uur afgetrapt op 12 mei in Geesteren.   
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon