Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Finalisten wijkvoetbal in Geesteren bekend.

geplaatst op: 12-06-2018

Dinsdagavond zijn de laatste poulewedstrijden van het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren gespeeld op sportpark De Peuverweide.

Veldhoek/Molenhoek versloeg in een doelpuntrijke wedstrijd Mensinkkamp met 5-3. Nieuwstad/Plan Hutten en Peuverhoek kwamen een 0-0 gelijkspel overeen.

Vermolen/West Geesteren kon het niet bolwerken tegen Dorp Oost/West.  Met 5-1 werd Vermolen/West Geesteren aan de zegekar gebonden. Geesteren Zuid leed een 1-0 nederlaag tegen ’t Kempke.

Na de gespeelde wedstrijden zijn nu de vier finalisten bekend. Donderdagavond komen tegen elkaar uit Sekboer tegen Dorp Oost/West en Nieuwstad/Plan Hutten tegen ’t Kempke. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren 2 keer 20 minuten. Over plek drie en vier beslissen penalty’s.

Na de finale wordt de beker met de grote oren uitgereikt aan de winnende ploeg en is de prijsuitreiking in de STEVO-kantine.

Hier worden ook de prijzen verdeeld aan de winnaars van de STEVO-eredivisiepoule, die van harte worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon