Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Gemeentelijk JO19-1 toernooi op Sportpark de Peuverweide.

geplaatst op: 14-05-2019

Het Gemeentelijk JO19-1 toernooi vindt woensdag 29 mei op sportpark de Peuverweide plaats. Het voetbaltoernooi is één van de jaarlijkse activiteiten die onder regie van de Jeugdfederatie Tubbergen worden georganiseerd, naast o.a. het schoolvoetbal en de verschillende zaaltoernooien in de winterperiode, waarvoor de organisatie jaarlijks wisselend bij een vereniging binnen de Jeugdfederatie Tubbergen wordt neergelegd. De organisatie voor het dit toernooi is dit jaar in handen van de jeugdafdeling van STEVO.

De eerste wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Het verzoek aan de elftallen is om uiterlijk om 18.15 uur op het complex te zijn en zich bij binnenkomst te melden bij het wedstrijdsecretariaat. De leiders, scheidsrechters, EHBO, het wedstrijdsecretariaat de overige vrijwilligers en het kantinepersoneel worden alvast bedankt voor hun medewerking. Bijgaand de pouleindeling en het wedstrijdschema. 
De organisatie van het gemeentelijke voetbaltoernooi JO19 2018/2019 wenst u namens de jeugdcommissie en de Jeugdvoetbal Federatie Tubbergen een sportief toernooi toe.

Speelschema

Programmaboekje


Met sportieve groeten,
VV STEVO – Toernooi commissie

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon