Geslaagde activiteit voor STEVO JO15, JO17 en JO19

Geslaagde activiteit voor STEVO JO15, JO17 en JO19

geplaatst op: 12-06-2021

De oudsten bij de STEVO-jeugd afdeling, de JO15, JO17 en JO19 elftallen hebben vrijdagavond op de Peuverweide het seizoen afgesloten met een spellencircuit en daarna nog even een gezellig samenzijn, waar genoten werd van een drankje en wat lekkers van de barbecue. 
Ondanks het feit dat het Corona virus bijna het hele seizoen roet in het eten gooide en er bijna niet gespeeld werd, was het jeugdbestuur van mening om haar jeugdelftallen, nu de corona-regels wat versoepeld zijn, iets te bieden en dat slaagde zeer.  
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort toonde zich blij met de grote opkomst en deelde de leeftijdsgroepen groepen bij deze activiteit gemengd in. 
Keeper van het eerste elftal Luuk Oude Lansink stond op doel om zoveel mogelijk penalties te stoppen. 
Hidde Rikhof bij de JO15, Milan Steggink bij de JO17 en Luc Meinders bij de JO19 wisten de goalie het meeste te passeren. Een attentie voor hun prestatie werd hen nadien uitgereikt. 
Ook de winnende groep van het spellencircuit kreeg een prijsje. 
Martin Döbber was de mystery guest op deze avond en dat werd door één groep geraden. 
Mark Haverkort bedankte nadien de organisatie, leiders en nog met nadruk werd Yvette Peterman geroemd voor haar vele werk bij deze activiteit. Zaterdagmiddag worden de kleinsten bij de STEVO-jeugd vermaakt. 
Op de foto's de winnaars.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon