Geslaagde kaderavond STEVO.

geplaatst op: 30-06-2019

STEVO kende afgelopen vrijdagavond een geslaagde kaderavond. Ongeveer zeventig leiders, trainers en overige functionarissen bij STEVO kwamen naar het clubgebouw om de avond gezellig met elkaar door te brengen.

De organisatie met woordvoerder Robert Masselink deelde de aanwezigen bij binnenkomst in groepen in, waarna deze per fiets door de omgeving van Geesteren voor de taak stonden om een fotopuzzletocht tot een goed einde te brengen. Een mooie route was hiervoor uitgestippeld met enkele leuke opdrachten onderweg aan de Meijersweg en aan de Ossendijk.
Uiteindelijk kwam iedereen weer aan bij de thuishaven van STEVO, de Peuverweide, waar een heerlijk buffetje klaar stond.
Eerst nog spraken jeugdvoorzitter Mark Haverkort en daarna ook algemeen voorzitter Eddy Droste de kaderleden toe en werden deze bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Van sommige kaderleden werd jammer genoeg door omstandigheden afscheid genomen. Meest in het oog springend was het afscheid van Martijn Semmekrot, die na tien jaar leider te zijn geweest van STEVO 2 de club gaat verlaten. De verhuizing naar St. Isidorushoeve en opnieuw gezinsuitbreiding heeft hem hiertoe doen besluiten.
Bij de prijsuitreiking aan de winnende groep vertelde Robert Masselink dat de organisatie nog een jaar door gaat en ook de volgende kaderavond tot een succes wil maken, wat met applaus beloond werd. Op de foto de groep die de opdrachten deze avond het beste uitvoerde.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon