geplaatst op: 13-07-2019

STEVO heeft al een 9-tal vrouwen geënthousiasmeerd voor 7×7 voetbal. Echter om te gaan starten met 7 vrouwen is eigenlijk te weinig. Daarom zijn we op zoek naar sportieve vrouwen die willen aansluiten bij de snelst groeiende sport in Nederland, vrouwenvoetbal!

7×7 voetbal voor vrouwen is een ideale vorm van voetbal voor vrouwen met een drukke agenda, die niet elke week op het veld willen staan. De KNVB organiseert voor 7×7 voetbal Voor- en Najaarsreeksen 7 tegen 7 op een half veld.

Voor deze variant van voetbal zijn de regels en omstandigheden aangepast. Een wedstrijd duurt 20 minuten en er wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden, slidings zijn verboden en buitenspel bestaat niet. Het maakt bij 7×7 voetbal helemaal niet uit of je al eerder gevoetbald hebt of niet. Presteren staat namelijk niet centraal, de gezelligheid staat voorop!

Heb je belangstelling voor 7×7 voetbal, dan kun je dit aangeven bij Bert Maathuis (secretaris@stevo.nl). STEVO hoopt dat er voldoende animo is voor het opstarten van 7×7 voetbal voor vrouwen in Geesteren.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon