Indoor Twente Cup tijdens kerstvakantie

geplaatst op: 20-11-2018

Over een kleine maand zal voor vele jeugdteams uit de regio de winterstop aanbreken. Een periode waarin teams niet/minder actief zullen zijn in wedstrijdverband. Nu hebben Skills2Score, Koop Ondersteuning Plus en Soccer Inside Enschede de handen in één geslagen en organiseren tijdens de kerstvakantie ‘de Indoor Twente Cup’.

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringt met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief, leerzaam en spectaculair is.

De vorige 2 edities van de Indoor Twente Cup heeft de organisatie ruim 150 teams mogen verwelkomen. Dit jaar hopen ze nog meer (nieuwe) teams te mogen verwelkomen. Tijdens het toernooi wordt gespeeld met 4 veldspelers en 1 keeper, maar het advise is wel om met 2 wissels te komen. Door de hoge intensiteit zal wisselen geen overbodige luxe zijn.
Het toernooi bestaat in zijn geheel uit 12 speeldagen, elke dag is het de beurt aan een andere leeftijdscategorie, hierbij wordt ook rekening gehouden met het niveau waarop teams actief zijn.
Aan de deelname van dit toernooi zitten wel kosten verbonden, deze bedragen €75,00 per team.

Wat krijg je hier nou voor terug?

Je ontvangt als speler/team een spectaculaire toernooi, je bent verzekerd van minimaal 8 (intensieve) wedstrijden. Daarnaast maak je kans op mooie individuele - en teamprijzen: speler van het toernooi, keeper van het toernooi, maak jij kans om een plekje te bemachtigen in het dreamteam van het toernooi (4 veldspelers + 1 keeper),  en tot slot gaat natuurlijk de winnaar er ook met een mooie prijs vandoor. Inmiddels heeft de organisatie al de nodige aanmeldingen ontvangen. Mochten er teams vanuit onze verenging zijn, die de Indoor Twente Cup absoluut niet willen missen? Aanmelden kan en meer informatie is te vinden op www.speedsoccernederland.nl.
Op de afbeeldingen is ook meer informatie te vinden over o.a. de spelregels en het speelschema.

De organisatie ziet ook graag deelname van onze vereniging tijdens de komende kerstvakantie bij Soccer Inside Enschede. 

Organisatie Indoor Twente Cup info@indoortwentecup.nl

Skills2Score & Soccer Inside
Tomas Elbersen, Bart Benneker, Christian Koop & Sander Ten Tusscher

Locatie Indoor Twente Cup:
Soccer Inside
Colosseum 82
 
T: +31-6-3006 7762 / +31-6-8336  2472
E: info@indoortwentecup.nl
W: http://www.speedsoccernederland.nl
F: https://www.facebook.com/Indoor-Twente-Cup-882601161894856/

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon