Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Kaderavond Jeugd-Senioren met Michel Jansen

geplaatst op: 15-02-2019

UITNODIGING

Beste STEVO Kaderleden (jeugd & senioren),

Op vrijdagavond 15 maart a.s. (aanvang 20:00 uur) heeft onze TC (technische commissie) een interessante, gezellige en leerzame kaderavond georganiseerd voor zowel onze jeugd- als senioren kaderleden. Michel Jansen, die ooit zijn trainerscarriere starte bij STEVO, zal ons deze avond meenemen in alles wat hij in zijn loopbaan als speler en trainer heeft meegemaakt.

Michel neemt ons mee terug naar zijn tijd bij STEVO. Hoe het hem als speler binnen onze club is bevallen, wat hij typisch STEVO vindt en hoe hij denkt hoe STEVO toekomstig een stabiele eerste klasser kan blijven en wat dat dan vervolgens betekend voor de jeugd.

Ook zal hij zijn ervaringen als trainer met ons delen. Toen Michel bij HHC Hardenberg als trainer/coach furore maakte, werd hij zelfs coach van het jaar (bij de amateurs) en ontving hij de Rinus Michels Award. Daarna volgde al snel FC Twente waar Michel verantwoordelijk was voor de jeugdopleiding.

Michel is bij FC Twente ook nog een seizoen werkzaam geweest als hoofdtrainer, waar hij na het vertrek van Steve mcclaren, samen met Alfred Schreuder het eerste team trainde en coachte. Inmiddels is Michel, na een hectische periode bij FC Twente, assistent-trainer van Jan Olde Riekerink bij sc Heerenveen.

Ofwel….., als voetballer en als trainer genoeg meegemaakt! Mis daarom deze avond niet…… Natuurlijk krijgt ieder kaderlid ook de gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen aan Michel. De avond duurt tot 22:00 uur. Wij hopen op de komst van alle kaderleden (locatie STEVO kantine).

Met vriendelijke groeten,

Namens het STEVO bestuur,                                   namens de STEVO jeugd

Eddy Droste, voorzitter STEVO                                Mark Haverkort, jeugdvoorzitter STEVO

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon