Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Kaderleden genieten van gezellige avond

geplaatst op: 23-06-2018

Als dank voor opnieuw een prachtig jaar hebben de kaderleden vrijdagavond genoten van een gezellige avond, aangeboden door het STEVO-bestuur. Ruim 70 leiders, trainers en vrijwilligers van de junioren en seniorenafdeling kwamen naar de STEVO kantine om de avond met elkaar door te brengen. Eerst nog had de organisatie, Albert Olde Rikkert, Miranda Geerdink, Stef Paus, Alfons ten Velde en Bjorn Veldhuis een fietstocht met enkele opdrachten uitgestippeld.

Ballen op afstand in een speciekuip gooien en vragen beantwoorden tijdens een tussenstop bij de familie Paus behoorden tot de bezigheden bij deze fietstocht. Voor een natje en droogje was onderweg gezorgd en deze keer ook nog in de kantine het raden van een mysterie guest, Clemens Wigger. Het zorgde al met al voor prima vermaak.

Bij terugkomst in de kantine had slagerij Hemmer een heerlijk buffetje klaar gezet, waar natuurlijk gretig gebruik van werd gemaakt. Jeugdvoorzitter Erik Kottink nam tijdens de avond het woord om afscheid te nemen van enkele kaderleden, die als blijk van waardering niet de traditionele voetballer op een standaard in ontvangst mochten nemen, maar deze keer een heuse STEVO-badhanddoek. Jan Telgenhof Oude Koehorst had de eer om de eerste in ontvangst te mogen nemen, die ook voor andere belangstellenden, nu of binnenkort, te bestellen is in de webshop.

Albert Olde Rikkert, namens de organisatie, had de eer om de prijzen uit te reiken, waarbij twee groepen op een zelfde aantal punten uit kwamen. De  conclusie aan het eind van de kaderavond kon niet anders zijn, dan dat deze samenkomst van STEVO-mensen, na opnieuw seizoen met prachtige prestaties, niet meer weg te denken op de kalender.

 

 

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon