Keeper Roy Kreuwel meer dan 300 wedstrijden voor STEVO 1

geplaatst op: 14-04-2019

Een unicum misschien wel in het amateurvoetbal. Een keeper die meer dan 300 wedstrijden in de hoofdmacht uitkomt voor dezelfde vereniging. Bij STEVO hebben ze hem.
Roy Kreuwel en familie werd zondagmiddag voorafgaan aan de wedstrijd tegen BWO door STEVO voorzitter Eddy Droste in het zonnetje gezet voor dit unieke feit. Wat een geweldige prestatie, zo memoreerde de voorzitter de huldiging op de Peuverweide. “De beer van Geesteren”, zei Droste in positieve zin.
Jarenlang al verdedigd Roy Kreuwel het doel van STEVO 1 en hier lijkt nog geen verandering in te komen, al staat zijn beslissing ook om volgend seizoen bij het vlaggenschip de sluitpost te zijn nog niet helemaal vast. Gezien zijn prestatie van dit seizoen hoeft hij zelf daaraan niet te twijfelen.
Roy vergt het maximale van zichzelf, maar ook van zijn medespelers. Verbaal laat hij zich in iedere wedstrijd gelden en wie verslapt kan op een reprimande rekenen. Roy Kreuwel mag gerust een verlengstuk van de trainer genoemd worden.
Hopelijk voor de technische staf en de supporters blijft hij ook volgend seizoen onder de lat staan bij STEVO 1. Tegen BWO bewees Roy Kreuwel andermaal zijn kunnen en hield de nul.
De selectie, met een treffer van Bas Paus, gaf een gepast cadeau van drie punten aan de jubilerende doelman.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon