Marc Voshaar nieuwe trainer STEVO JO19-1.

geplaatst op: 07-03-2018

Marc Voshaar is door de TC jeugd van STEVO als nieuwe trainer van het JO19-1 elftal aangesteld in het komende seizoen. Marc Voshaar is de opvolger van de huidige trainer Alfons Kruiper, die trainer Geert Veldhuis gaat assisteren bij het eerste elftal.
De TC-jeugd van STEVO is  in meerdere opzichten  zeer tevreden dat Marc Voshaar bereid is gevonden om het STEVO JO19-1 elftal van oefenstof te voorzien.
Marc, al jaren actief als speler van STEVO 1,  heeft onlangs besloten om aan het einde van dit seizoen zijn prestatieve en zeer indrukwekkende voetbalcarrière te beëindigen.
De TC jeugd bij STEVO  is zeer content dat Marc Voshaar is behouden voor de club en dat hij zijn opgedane voetbalkennis wil delen met onze oudste jeugdspelers.
Saillant detail, Marc is de broer van Peter Voshaar, die bijna 5 seizoenen lang als trainer succesvol was bij het STEVO JO17-1 en STEVO JO19-1 elftal.   Het vlaggenschip bij de STEVO-jeugd zal dus wederom worden geïnspireerd door een Voshaar!  De TC-jeugd wenst Marc alvast heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon