Meisjes MO13 in het nieuw gestoken door Tijbobouw en door By Kell

geplaatst op: 09-10-2018

Tijbobouw van Michel Tijhof en Hair & Color Expert By Kell van Kelly Stolwijk hebben dinsdagavond op de Peuverweide het meisjes elftal bij STEVO onder de dertien voorzien van nieuwe shirts, trainingspakken en tassen.

De beide sponsoren werden ontvangen door jeugdvoorzitter Mark Haverkort en bestuurslid Mirjam Harmelink. Vanzelfsprekend was de jeugdvoorzitter zeer ingenomen met de ondersteuning van het meisjeselftal en naast dankbare woorden aan het adres van de beide sponsoren werd aan Michel Tijhof en Kelly Stolwijk ook nog eens een prachtig boeket bloemen overhandigd.

Nadat het elftal en haar begeleiding met de beide sponsors op de foto vereeuwigd was, gingen de meisjes trainen en namen de bestuurders van STEVO nog even de tijd om met Michel Tijhof en Kelly Stolwijk, onder het genot van een kopje koffie, van gedachten te wisselen over het meisjesvoetbal in het algemeen en de prestaties van MO13 bij STEVO in het bijzonder.

Activiteiten sponsors

Tijbobouw van Michel Tijhof  is gespecialiseerd in klein bouw, verbouw, aanbouw en onderhoud van huizen. Ook voor het plaatsen van serres en kunststofkozijnen is Tijbobouw het juiste adres. Michel Tijhof is te bereiken op zijn adres aan de Peuverstraat 13 in Geesteren of via de mail via info@tijbo.nl of onder telefoonnummer 06-12789485.

By Kell van kapster Kelly Stolwijk is een nog jong bedrijf aan de Veldstegge 45 in Geesteren. Kelly is gespecialiseerd in alle haarverzorging, voor zowel dames als heren.    Voor wassen, knippen, stylen, kleuren en permanenten kan iedereen hier terecht. Wie  By Kell binnenkomt wordt ontvangen in een gezellige en amicale sfeer. Op de website www.bykellgeesteren.nl is alle informatie te vinden over de producten die tot het werkterrein behoren van deze onderneemster.  

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon