Niels oude Tijdhof stopt na 2018-2019

geplaatst op: 23-12-2018

Trainer van de STEVO B-selectie heeft onlangs aangegeven dat hij na dit seizoen gaat stoppen bij STEVO. De oefenmeester is aan zijn tweede seizoen bij STEVO bezig en staat met STEVO 2 op een prachtige 1ste plaats in de reserve eerste klasse en mag zich daarmee "Wintermeister" noemen.

Niels oude Tijdhof heeft het STEVO bestuur en de TC aangegeven dat hij na 10 jaar als trainer van tweede elftallen (SDC, Rigtersbleek en STEVO) toe is aan een nieuwe uitdaging. Zijn ambitie is om vanaf het seizoen 2019/2020 een eerste elftal te gaan coachen/trainen. STEVO vindt het bijzonder jammer dat deze top-trainer de club gaat verlaten, maar denkt dat Niels bij elk eerste team de successen kan evenaren die hij in al die jaren als tweede trainer heeft geëtaleerd. STEVO gunt hem deze ambitievolle stap, maar laat een traantje naar aanleiding van zijn vertrek.

STEVO hoopt echter met een traantje afscheid te mogen nemen van Niels oude Tijhof als hij aan het einde van dit seizoen de ingeslagen weg doortrekt en met STEVO 2 promotie kan afdwingen naar de reserve hoofdklasse. Wat een prachtige afsluiting zou dat zijn!

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon