Nieuwe voetbal.nl app is live!

geplaatst op: 29-08-2017

Beste STEVO leden,

Velen van jullie is het ongetwijfeld niet ontgaan: De nieuwe voetbal.nl app is live! Degene die hem inmiddels gedownload hebben kunnen beamen dat de app er behoorlijk op vooruit is gegaan en dat er veel nieuwe functionaliteiten en toepassingen zijn toegevoegd.

Nieuw is dan ook dat de app in eerste instantie gevuld wordt met alleen maar content afkomstig van STEVO. Zo is er bijvoorbeeld een koppeling met ons twitteraccount, de agenda en wordt alle wedstrijdinformatie vanuit sportlink doorgezet naar de app. En niet alleen de wedstrijdinformatie, want ook alle teams met hun begeleiding worden opgenomen in de app.

Naast de voetbal.nl app, die iedereen kan downloaden, is ook de vernieuwde wedstrijdzaken app live gegaan vorige week. Met deze app kunnen leiders en scheidsrechters vanaf komend seizoen het digitale wedstrijdformulier opvragen, invullen en ondertekenen.

Maar........ voor dit alles is het wel nodig dat de vereniging over je juiste emailadres beschikt. Je account op voetbal.nl en de wedstrijdzaken app is namelijk gekoppeld aan ons ledenadministratiepakket Sportlink. Het emailadres dat bij ons geregistreerd staat is leidend voor de informatie die wordt getoond in beide app's.

Indien je met een ander emailadres dan dat bij STEVO bekend is inlogt, zal de app je aanmelden als "toeschouwer". Je dient dan zelf clubs en/of teams toe te voegen die je wilt volgen. Uiteraard krijg je dan geen toegang tot alle informatie die andere leden van de vereniging wel zien. Deze beveiliging is ingesteld door Sportlink om er voor te zorgen dat derden geen informatie kunnen zien die niet voor niet-leden bestemd is. Voor de wedstrijdzaken app is het juiste emailadres een verplichting, aangezien er anders geen koppeling kan worden gelegd tussen je account en het digitale wedstrijdformulier.

Heb je wel het juiste emailadres ingevuld, maar zie je niet je eigen team(s)? Geen paniek. We zijn nog druk bezig om alle spelende leden, leiders, scheidsrechters en overige kaderleden etc. op de juiste manier vast te leggen in Sportlink zodat de koppeling zeer binnenkort wel werkt. We vragen daarom nog even geduld als blijkt dat je deze week nog niet aan het (juiste) team bent toegevoegd in de app.

Wordt je vanaf volgende week nog niet in het juiste team weergegeven in de app, trek dan even bij ons (ledenadministratie) aan de bel. Dan kijken we de instellingen na en wordt je eventueel alsnog toegevoegd aan het juiste team. Dat geldt natuurlijk ook indien er helemaal geen emailadres of het verkeerde emailadres bij ons bekend is. In dat geval dien je ook contact op te nemen met de ledenadministratie zodat zij je goede emailadres kunnen registreren waarna de apps zich automatisch vullen.

Naast de nieuwe apps wordt op dit moment ook hard gewerkt aan de nieuwe website. Helemaal in stijl van de app en club TV zal ook onze website er strak en verzorgd uit komen te zien met alle informatie op de juiste plek. Er wordt nog druk gebouwd en getest en we liggen op schema voor de grote lancering op de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 8 september.

Kortom: de digitale STEVO wereld komt (binnenkort) nog sneller, makkelijker en overzichtelijk up to date bij je binnen op PC, laptop, tablet en telefoon!

Bestuur RKVV STEVO

combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink