Nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd

geplaatst op: 06-06-2020

Op deze pagina vind je de nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd van STEVO voor het seizoen 2020-2021. De afgelopen tijd is de Technische Commissie van de STEVO-jeugd erg druk geweest om alles rond te maken. Het is elk jaar weer een behoorlijke puzzel, maar er is een goede indeling gemaakt. Bij de indeling wordt met veel factoren rekening gehouden: selectie, leeftijd, sociale contacten, spelersaantallen in bovenliggende of onderliggende teams, etc..

We zijn blij dat een groot aantal kaderleden actief blijft, en dat er een aantal nieuwe trainers bereid zijn gevonden de trainingen te verzorgen voor de jeugd. Bij een aantal teams worden nog leiders of trainers gezocht, daar zijn we nog mee bezig. Ook verwelkomen we veel nieuwe jeugdleden. We wensen iedereen een enorm leuk en sportief seizoen toe!

Onder voorbehoud

Let op, de indeling is altijd onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit zal ten alle tijden gecommuniceerd worden met de betrokkenen.

Totstandkoming indeling

De indeling is gemaakt in overleg met de trainers en leiders van de elftallen en het jeugdbestuur. De Technische Commissie is eindverantwoordelijk en maakt dus de definitieve indeling.

Trainingstijden

Er wordt nog gewerkt aan het nieuwe schema met de trainingstijden, veld- en kleedkamer indelingen. Zodra dit klaar is, wordt dat via de website bekendgemaakt.

Vanaf volgende week is het mogelijk om alvast te trainen met de nieuwe teams. Dit kan alleen op het kunstgrasveld. Hiervoor zal het bestaande schema "Trainen tijdens Corona tijd" gehandhaafd worden. Jullie krijgen van de trainers bericht of daar gebruik van wordt gemaakt. De laatste trainingsdag is donderdag 25 juni.

Indeling per categorie (PDF-file)

JO8-JO9

JO10-JO11

JO12

JO13

JO-15

JO17

MO17

JO19

 

Technische Commissie STEVO-jeugd

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon