Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 10 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Nieuwstad/Plan Hutten winnaar wijkvoetbal in Geesteren.

geplaatst op: 14-06-2018

Nieuwstad/Plan Hutten winnaar wijkvoetbal in Geesteren

Nieuwstad/Plan Hutten is winnaar geworden van het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren, de afgelopen twee weken op de velden van STEVO. In de finale versloeg Nieuwstad/Plan Hutten de voetballers van Dorp Oost/West met 3-2. Grote man bij Nieuwstadt/Plan Hutten was Jorn Weerink, die alle drie treffers voor zijn rekening nam. Eerst uit een strafschop de 1-0.  Bob Klein Haarhuis van Dorp Oost/West zette de partijen vervolgens weer op gelijke hoogte 1-1, na goed voorbereidendend werk van Joris Klein Haarhuis.

Good Old Charel Nijhuis zette Dorp Oost/West vervolgens op een 1-2 voorsprong, tevens de ruststand. Na de onderbreking was het opnieuw Jorn Weerink, die zijn sterke optreden beloond zag met een doelpunt 3-2, tevens de winnende treffer voor Nieuwstad/Plan Hutten in deze finale. De cup met de grote oren werd gelijk na afloop van de wedstrijd aan het winnende team overhandigd door de organisatie van het wijkvoetbaltoernooi, Paul Gehring, Ben Kottink, Richard Mensen, Ben Steggink en Peter Haverkort.

Sekboer werd derde bij het wijkvoetbal door ’t Kempke om plaats drie en vier te verslaan met strafschoppen. Beide ploegen verloren eerder op de avond van de finalisten.  In de STEVO-kantine werden de prijzen uitgereikt door Peter Haverkort.

Eerder al had STEVO voorzitter Eddy Droste de organisatie geroemd voor het werk dat ze in de afgelopen twee weken verricht hebben bij dit toernooi. “We hebben prachtig mooi voetbal gezien bij dit wijkvoetbaltoernooi en de twee sterkste ploegen hebben verdiend de finale gehaald. Dank aan de organisatie en de scheidsrechters”, aldus Eddy Droste.

Peter Haverkort had ook nog een verrassing voor de voorzitter van STEVO in petto. Een prachtig overzichtelijk aanwijzingsbord met daarop de veld- en kleedkamerindeling van het sportpark werd de STEVO voorzitter overhandigd, die zich zeer vereerd voelde. “Een bewijs wat deze mannen van de organisatie voor STEVO voelen”, zo zei Eddy Droste, nadat hij het cadeau in ontvangst had genomen.

Afscheid werd genomen van Richard Mensen in de organisatie van het wijkvoetbal. Peter Haverkort bedankt Richard voor de inspanningen in de afgelopen jaren. Een leuke attentie werd de afscheid nemende Richard Mensen overhandigd door Peter Haverkort. Jan Telgenhof Oude Koehorst neemt de plaats van Richard Mensen in.

Hierna werden de aanvoerders van de vier finalisten naar voeren geroepen en werden de prijzen in ontvangst genomen, wat met veel gejuich begroet werd door de spelers uit hun elftal.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon