Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Prima verloop STEVO Henk Droste JO08/09 toernooi

geplaatst op: 02-06-2018

Ondanks dat het weer wat minder was dan de afgelopen dagen, vooral s’morgens, in de middag was het droog, kan de organisatie Nick Harmelink en Joost Kock tevreden terugkijken op het 22e Henk Droste JO08/09 toernooi, de hele zaterdag op de Peuverweide. Daar kon de afzegging van enkele teams geen afbreuk aan doen. Al vroeg was het een drukte van belang toen de deelnemende verenigingen, waaronder zelfs een team uit Belgie zich melden bij het secretariaat.

Na een kort welkomstwoord werden de wedstrijden, gadegeslagen en aangemoedigd door vele ouders, in een strak schema afgewerkt.  Niet tevergeefs dat aanmoedigen, er werd fel gestreden om de eerste plek die recht gaf op de grootste beker. Voor alle teams waren er bekers beschikbaar. Sponsor Slagerij Hemmer van het toernooi wilde niemand teleurstellen en dat werd vanzelfsprekend zeer gewaardeerd door de organisatie, en even zozeer bij de leiding van alle deelnemende teams.

Ook de inwendige mens werd op dit toernooi niet vergeten. Voor alle spelertjes was er een broodje knakworst, aangeboden door bakkerij de Kraai en slagerij Hemmer. Familie Droste verblijdde alle voetballertjes met een leuk presentje. Kortom tevreden gezichten op de Peuverweide.

Joost Kock deed de prijsuitreiking in de morgen en middag en daar werd vanzelfsprekend met interesse naar uitgekeken. De aanvoerders van de teams kwamen de bekers ophalen en de grote vraag was daarna, wie mag deze beker het eerste mee naar huis nemen. Een taak voor de leiders om deze verdeling  in hun team te maken.

Joost Kock bedankte in een slotwoord alle teams, scheidsrechters en kantinepersoneel voor het geslaagde toernooi, dat naar alle waarschijnlijkheid ook volgend jaar weer op de kalender zal staan.

Op de facebookpagina van STEVO https://www.facebook.com/pg/voetbalclub.STEVO/photos/?tab=album&album_id=827875650740604  staan vele foto's van het toernooi.

Uitslagen volgen nog.

  
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon