Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Pubquiz STEVO op vrijdag 5 april.

geplaatst op: 10-02-2019

Vrijdagavond 5 april klokslag 20:00 uur zal de eerste vraag van de tweede pubquiz gesteld worden. Dit belooft net als de eerste editie weer een leuke, gezellige avond te worden. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Beauty and The Brains. Doen ze dit jaar weer mee?
Of gaat een ander team er met de overwinning vandoor. Of zullen ze vanuit Tubbergen met een sterk team komen dit nadat een team van STEVO de pubquiz aldaar glansrijk heeft gewonnen. Allemaal vragen die de komende weken beantwoord zullen worden.
De voorbereidingen zijn in volle gang, de zoute nootjes zijn alweer besteld en het natje en droogje zal weer aan tafel bezorgd worden.
Dit zijn toch ingrediënten voor een leuke, gezellige avond.
Net als vorig jaar is het een echte pubquiz en geen voetbalquiz, heb je geen verstand van voetbal kan je de quiz dus ook gewoon winnen.
Wil je deze happening niet missen meld je team dan aan via pubquizstevo@hotmail.com, per team word een kleine bijdrage gevraagd van €5,00. Het team hoort te bestaan uit minimaal 5 en maximaal 6 spelers. Geef bij het opgeven je teamnaam door en uit hoeveel spelers je team bestaat.
Volg ons in de tussentijd ook op twitteraccount https://mobile.twitter.com/stevopubquiz

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon