Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 April 2019 - 14:00
 vs 

Quizzztime..!!! , Vrijdag 20 april Pubquiz bij STEVO

geplaatst op: 07-04-2018

Quizzztime..!!!

 

Nog precies 2 dagen! Vrijdag 20 april, is de eerste pubquiz bij STEVO. Dit mag en wil je natuurlijk niet missen, veel teams hebben zich al ingeschreven maar er is nog plek voor meer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wat kan je nu van deze avond verwachten? Je doet met je team mee (team bestaat uit 5 a 6 personen). Per ronde krijg je 10 vragen te beantwoorden. Dit kan een audio ronde zijn, een foto ronde, muziek ronde of een ronde met algemene kennis vragen. Er zal vast wel een verdwaalde voetbalvraag inzitten maar het is dus zeer zeker geen voetbalquiz. Je hoeft dus niet individueel vragen te beantwoorden. Aan het eind van de avond staan voor de beste teams uiteraard een aantal mooie prijzen klaar.

Om mee te doen aan deze leuke quiz hoef je geen lid van STEVO te zijn, je kan met je buren mee doen, met je familie, vriendengroep etc.

Denk je nu, dit moet ik meemaken!? Creëer dan snel een team van 5 a 6 personen en geef je op via pubquizstevo@hotmail.com, de pubquiz is op 20 april in de STEVO kantine. De kantine is om 19:30 open en om 20:00 zal de quiz beginnen. Deelname kost per team €5,00

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon