Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Rob Rekers wint eredivisiepoule bij STEVO.

geplaatst op: 03-06-2018

Rob Rekers is winnaar geworden van de eredivisiepoule bij STEVO. Een seizoen lang kon een voorspelling worden gedaan op de wedstrijden in de eredivisie en dat ging Rob heel goed af, zoals hem dat eigenlijk al jaren goed afgaat. Rob is steevast voor in het klassement te vinden.

Martijn Mensen legde dit jaar beslag op de tweede plaats, met slechts drie punten achterstand op Rob Rekers. Martijn al jaren niet meer in woonachtig in Geesteren, is nog wel altijd geïnteresseerd in de verrichtingen van STEVO en doet altijd mee met de eredivisiepoule van STEVO.

Derde werd dit jaar Joes Masselink. Is het niet vader Thijs, dan is het wel zoon Joes die voor in het klassement te vinden is. Joes begenadigd met voetbaltalenten is even zo goed in het voorspellen van voetbalwedstrijden, zo blijkt.

Van de nummer vier Remco Haarhuis kunnen we alleen maar zeggen dat hij ieder jaar in de prijzen valt. Hoe hij het doet weten we niet, maar dat hij het doet weten we wel. Als grote fan van FC Twente, had hij de degradatie van de Enschedeers naar de Jupiler-league  waarschijnlijk ook al aan het begin van het seizoen voorspeld. We zullen het hem vragen bij de prijsuitreiking.

De nummer vijf heeft zijn alias naam The Birds en initialen GAM. Wie achter deze alias schuil gaat is nog niet bekend. Wie weet het wel?

De prijsuitreiking van de eredivisiepoule is op donderdag 14 juni in de  STEVO kantine na afloop van het wijkvoetbal en de beker-uitreiking daarvan. De winnaars, die 250 Euro verdelen,  worden hierbij van harte uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen.  
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon