Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Schema's bekend gesprek vrijwilligerscommissie

geplaatst op: 02-12-2018

Zoals eerder al op onze webiste vermeld, gaat de vrijwilligerscommissie weer om tafel met de teams. We willen graag in gesprek met onze leden, of hun ouders, om te bespreken wat er speelt en waar zij zich eventueel voor in willen zetten binnen onze vereniging. 

Onderstaand schema is gemaakt voor de diverse bijeenkomsten. De tijden zijn zoveel mogelijk gepland voor of na een wedstrijd of training. We willen de leiders vragen om hun spelers, of hun ouders, hiervan op de hoogte te stellen. We stellen het op prijs dat op de genoemde momenten in het schema het team, of de ouders, zo compleet mogelijk aanwezig zijn. 

Afhankelijk van de input hoeft de bijeenkomst maar een kwartier tot half uurtje te duren. Wij hopen dat we deze tijd van jullie (team) mogen krijgen. 

Voor de jeugd, tot en met JO13 (D-pupillen) geldt dat we de ouders van de spelertjes uitnodigen. Dat betreft dus de F-league, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13. Van deze teams nodigen we de ouders uit. Het is niet nodig dat de spelertjes er zelf bij zijn. Voor de overige (jeugd)teams, nodigen we van harte de spelers zelf uit.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon