Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Snert eten, traditie bij STEVO veteranen

geplaatst op: 02-12-2018

Een uniek stel mensen, de veteranen groep bij STEVO. Sportief bezig zijn en ontspanning gaan hier hand in hand. Zo ook zondagmorgen waar na een pittig trainingspartijtje onder leiding van Martin Steggink de warme kantine werd opgezocht om samen te genieten van de overheerlijke snert van slagerij Hemmer. De activiteit wordt trouwens al jaren mogelijk gemaakt door een sponsor uit de veteranengroep, die graag achter de schermen zijn liefde voor STEVO toont.
Voordat de borden op tafel kwamen nam Paul Gehring het woord om de groep te wijzen op het vrijwilligers gebeuren bij STEVO. Graag zou Paul, de voorman van de vrijwilligerscommissie, zien dat leden van de veterangroep tijd vrij maken wanneer daar bij STEVO om gevraagd wordt. Met name bij het CSI concours van volgend jaar zijn vele handen nodig om dit unieke evenement in Geesteren in goede banen te leiden. STEVO ontvangt hiervoor een passende beloning waarmee de accommodatie dan weer verfraaid kan worden. Spontaan werden al de eerste beloftes gedaan om hieraan mee te werken.
Vervolgens sprak de coördinator bij de veteranen, Theo Ophof, zijn dank uit aan de sponsor voor het mogelijk maken van de activiteit deze morgen. Ook zag Theo nog graag enkele mensen bereid om te helpen bij de kantinedienst in de decembermaand waar de veteranen voor verantwoordelijk zijn gemaakt. Vanuit de groep werden de nog open plaatsen al snel ingevuld en konden de lege borden gevuld worden met de overheerlijke snert. Volgende activiteit van de veterangroep is het dartoernooi op vrijdag 1 februari, waar dartkoning van het afgelopen jaar Arjan Linneman de titel verdedigd. (Meer foto's op het facebook account van STEVO)

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon