Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 April 2019 - 14:00
 vs 

St. Alphonsusschool wint schoolvoetbaltoernooi bij de jongens

geplaatst op: 11-04-2018

Op een zonovergoten sportpark De Peuverweide in Geesteren is woensdagmiddag het gemeentelijk schoolvoetbal toernooi voor jongens afgewerkt. Winnaar werd het elftal van de St. Alphonsusschool uit Harbrinkhoek/ Mariaparochie dat in de finale na het nemen van strafschoppen de jongens van de Heilig Hartschool uit Fleringen versloeg. In de reguliere speeltijd was de stand 1-1, nadat Heilig Hart eerst nog de leiding had genomen.
 Het jongensteam van Aloysiusschool uit Geesteren werd derde. In de troostfinale versloegen ze Kadoes uit Albergen.
De organisatie van het toernooi, dit jaar in handen van voetbalvereniging STEVO, kan terugzien op een geslaagde activiteit. Het secretariaat bemand door Karin Reekers, Diane Dierink en Tamara Meinders zorgden voor een vlot verloop en geen enkele wanklank kregen ze te horen. Ouders waren in grote getale aanwezige om hun kroost aan te moedigen tijdens de wedstrijden en in de STEVO kantine kon onder het genot van een kop koffie of drankje het toernooi-verloop uitvoerig besproken worden.
Namens het STEVO jeugdbestuur waren op de Peuverweide aanwezig voorzitter Erik Kottink, Johan Brughuis en Mirjam Harmelink. Zij toonden zich tevreden over dat wat er op de groene weide van de Peuverweide geboden werd.
Na de finales reikte Erik Kottink de prijzen uit aan de winnaars. Niet nadat hij de loftrompet had uitgestoken aan allen die het toernooi tot een fantastisch activiteit hadden gemaakt, waar de jeugdvoorzitter van STEVO met recht trots op was.
Volgende week woensdag 18 april komen de meisjes van de Tubbergse scholen in actie op het sportcomplex van STEVO.

Uitslag Schoolvoetbal Gem. Tubbergen.
 
1. Alphonsusschool Mariaparochie
2. Heilig hart. Fleringen
3. Aloysiusschool 1 Geesteren
4. Kadoes. Albergen
5. Mariaschool. Reutum
6. De wiekslag 1 Tubbergen
6. Mariaschool Langeveen
6. De zeven mijlen Manderveen
9. Mariaschool vasse
10. De wiekslag 2. Tubbergen
11. Aloysiusschool 2 Geesteren.
 
De finale Alphonsusschool - Heilig Hart school werd op perfecte wijze gefloten door Joes Masselink. De uitslag was 1 - 1. De Alphonsusschool wint het penaltyschieten met 5-3 van Heilig Hart. Aloysiusschool Geesteren wint de troostfinale van kadoes met 2 -0

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon