Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Stem op STEVO, je stem is geld waard!

geplaatst op: 30-04-2018

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook RKvv STEVO doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

Alle klanten die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van de Rabobank een persoonlijke stemcode per e-mail of per post op of rond 1 mei. Elke klant krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken.

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. STEVO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Stemadvies STEVO

Geef 2 van de door jouw te geven stemmen aan RKvv STEVO en geef de derde stem uit aan een ander voor jouw belangrijke campagne gevoerd door een stichting en/of vereniging uit het dorp Geesteren.

Oproep aan alle klanten en STEVO leden

Het is voor STEVO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken.  Vorig jaar hebben we mede dankzij een bijdrage van de Rabobank ons clubhuis kunnen verbouwen. Het resultaat is schitterend geworden. Om het helemaal af te maken willen we dit jaar graag het terras voor onze kantine vernieuwen. Mede dankzij uw stem kunnen we het dan nog een stukje gezelliger maken!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan STEVO tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Stemmen kan eenvoudig op https://www.clubkascampagne.nl/nwt/clubkascampagne.

Alvast bedankt voor jouw steun!

RKvv STEVO

https://www.stevo.nl/fileupload/RabobankCLUBKAScampagneRKvvSTEVO.pdf

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon