STEVO 1 start voorbereiding nieuwe seizoen op dinsdag 3 augustus

STEVO 1 start voorbereiding nieuwe seizoen op dinsdag 3 augustus

geplaatst op: 30-06-2021

De eerste selectie van STEVO en van trainer Otto Krabbe begint haar voorbereiding op het nieuwe seizoen op dinsdag 3 augustus.  Toegevoegd aan de selectie is Joes Masselink en Gijs Lohuis vanuit STEVO JO19-1. Jelle Beernink is terug bij STEVO als keeper. Ingmar Reinerink is gestopt bij STEVO 1 en wil volgend seizoen STEVO 3 aan de punten helpen.  Stan Nijhuis gaat dat nu bij STEVO 2 proberen. De technische staf en begeleiding is volledig in tact gebleven.  

Om 19.30 uur worden de spelers op 3 augustus, na een hopelijk mooie en uitgeruste vakantie op de Peuverweide verwacht voor hun eerste training. Een week later, dinsdag 10 augustus,  staat een oefenduel gepland in Vriezenveen tegen het eerste van VV DETO, aanvang 20.00 uur. Op dinsdag 24 augustus speelt STEVO vriendschappelijk thuis tegen het Enschedese Vogido, aanvang 19.30 uur. En dinsdag 31 augustus speelt STEVO haar laatste oefenduel tegen het Hengelose BWO. Op de Peuverweide wordt dan afgetrapt om 20.00 uur tegen de mannen van trainer Geert Veldhuis.

De verdere voorbereiding op de competitie wordt hervat in het weekend van 4 en 5 , 11 en 12  en 18 en 19 september met bekerwedstrijden waarvan de poule-indeling nog niet bekend is. De competitie voor STEVO 1 begint op zondag 25 september waarvan we allen hopen dat het een succesvol seizoen wordt, in opnieuw de eerste klasse. 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon