Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

STEVO 2 maakt zich op voor kampioenschap in de eerste klasse

geplaatst op: 14-05-2019

Het tweede elftal van STEVO van trainer Niels Oude Tijdhof staat op de drempel van de hoofdklasse. Komende zondag in de uitwedstrijd tegen Schalkhaar 2 twee moet de kroon op het werk worden gezet in de eerste klasse. Winst of een gelijkspel betekend dat de vlag in top kan. Mocht STEVO onverhoopt verliezen en naaste belager Bonifatius Boys 2 winnen, dan valt de beslissing voor STEVO 2 in de laatste wedstrijd in een rechtstreeks duel tegen de Haaksbergenaren op de Peuverweide. Aan dat laatste scenario willen we vooralsnog niet denken.


Van begin tot eind leidt STEVO 2 al de dans om de titel in de eerste klasse en de groep is klaar voor de beslissende slag in en tegen Schalkhaar 2. Het eventuele kampioenschap van deze jonge groep zou een prestatie van formaat zijn en verdiend alle lof. Trainer Niels Oude Tijdhof had het vaak niet makkelijk afgelopen seizoen in de voorbereiding op zijn wedstrijden. Niet omdat de groep lastig was, integendeel, maar omdat hij vaak moest roeien met de riemen die hij had. Wanneer het eerste elftal daar om vroeg, werd in goed overleg spelers afgestaan en het was ieder keer weer de kunst om zondag op de groene weide een elftal te smeden dat de strijd aankon met de tegenstander.

Dat is de trainer en zijn staf heel goed gelukt, wat heet, het kampioenschap in de eerste klasse staat zondag voor de deur. Een teken dat er een vakman aan het roer staat bij STEVO 2, die na dit seizoen afscheid neemt van zijn elftal omdat de ambities van Niels Oude Tijdhof ver reiken.
Voor het komende seizoen is de sympathieke trainer verantwoordelijk voor het eerste elftal van Buurse. Eerst nog wil hij een kunstje flikken met zijn STEVO 2 en het elftal naar de hoofdklasse loodsen. We wensen hem, zijn elftal en begeleiding daarbij alle succes toe.
In Schalkhaar wordt om 10:30 uur afgetrapt.


Supporters van STEVO 2 opgelet.
Ga mee naar de kampioenswedstrijd tegen Schalkhaar 2.

Uiteraard willen wij het tweede elftal graag ondersteunen tijdens deze belangrijke wedstrijd. Daarom is het mogelijk om, samen met de spelers , gezamenlijk in een grote bus naar Schalkhaar af te reizen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus geef je snel op door een bericht te sturen naar tel. 06-25466881. De vertrektijd is 08:30 uur bij de Peuverweide. VOL=VOL.
Mocht het kampioenschap een feit worden, dan zal bij zaal Kottink vanaf 19:30 uur een instuif worden gehouden voor de gehele STEVO-familie

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon