STEVO JO09-1 Team van de week

geplaatst op: 28-11-2019

Beste STEVO supporters,

Wij zijn het team van STEVO JO-9 1 en spelen elke zaterdagmorgen meestal om de week thuis of uit. Wij bestaan uit een team van acht spelertjes. Elke maandag- en woensdagavond trainen wij van 18:00 uur t/m 19:00 uur.

Het is een erg gezellig team waarbij iedereen zijn uiterste best doet om elke wedstrijd weer tot  goede prestaties te komen. Onze vaste keeper is Rens Hemmer en is zeer klemvast. Hiervoor staat onze ausputzer Job Teikotte. Verder hebben we meestal aan de linkerflank twee linksbenige spelers, te weten Stijn Kroeze en Nils Timmerhuis. Jelle Maathuis en Duuk Brookhuis staan vaak aan de rechterkant. Eduar Haarhuis en Lars Wesselink staan meer “centraal” op het veld. Op het moment van schrijven hebben we 8 competitieduels gespeeld met als resultaat 4x gewonnen, 1x gelijk en 3x verloren. Het doelsaldo is 39 gescoorde doelpunten voor en 39 tegen. Dit komt neer op een gemiddelde van bijna 5 doelpunten per wedstrijd gescoord doelpunt. Met alle meegereisde enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en supporters is het op zaterdag altijd erg gezellig en sportief langs de lijn.

Wij wensen de 1e selectie van STEVO en iedereen die STEVO een warm hart toedraagt heel veel succes toe a.s. zondag 1 december tegen Rohda Raalte. Dat de drie punten bij de rood-gele brigade uit Geesteren blijven!

Met vriendelijke STEVO groet,

Remco Haarhuis & Jarno Teikotte

Leider & Trainer STEVO JO 9-1

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon