STEVO JO19-1 geeft 1-2 voorsprong in slotseconde weg

geplaatst op: 03-11-2019

Koploper in de hoofdklasse STEVO JO19-1 is haar eerste punten kwijt in deze competitie. In de slotseconde van het duel tegen de nummer twee in de stand op de ranglijst, De Tukkers JO19-1, werd een 1-2 voorsprong uit handen gegeven.
Sneu voor de ploeg van trainer Mark Voshaar, maar de 2-2 eindstand was een terechte uitslag voor hetgeen beide ploegen op het veld lieten zien.
STEVO en De Tukkers deden niet veel voor elkaar onder deze zaterdagmiddag en ook het aantal kansen was ongeveer gelijk verdeeld.
In het begin van de wedstrijd was keeper Bas Beernink gelijk goed op dreef bij STEVO met een prima redding en had Rick Nijkamp bijna het geluk dat zijn bal uit een corner in één keer over de doellijn ging. Joes Masselink zag zijn vlammend schot in het zijnet van het doel van De Tukkers belanden en Mart Veldscholte raakte de bal totaal verkeerd anders had dit zomaar de voorsprong kunnen zijn voor STEVO.
De Albergenaren hadden meer geluk bij hun kans en kwamen op 1-0. STEVO verdedigde slecht uit en dat straften De Tukkers direct goed af. Het overwicht was er hierna ook even voor De Tukkers. STEVO hervond zich juist op tijd en bij een mooie aanval over rechts via Joes Masselink werd Mart Veldscholte in stelling gebracht. Beheerst schoof de spits van STEVO de bal langs de keeper van De Tukkers in het doel. De 1-1 was tevens de ruststand.
In de 2e helft was er gelijk een goede kans voor Rick Nijkamp. Op de rand zestien schoot Rick de bal snoeihard in de handen van de keeper in plaats van in de hoek van het doel.
De wedstrijd ging gelijk op en STEVO had het eerste geluk dat het weer op voorsprong kwam. Een mooie goal uit een vrije trap. Bram Tibbe schoot de bal uit een bijna onmogelijke hoek vol raak. De Tukkers ging nu op jacht naar de 2-2 gelijkmaker en bij een vrije trap in de 88e minuut was het alle hens aan denk voor STEVO.
Jelle Linneman had twee minuten later, in de 90e minuut, nog een goede mogelijkheid om de 2-1 voorsprong voor STEVO uit te breiden. Dat gebeurde niet en in de slotseconde kwam De Tukkers alsnog uit een vrije trap op 2-2.
Een domper voor de spelers van STEVO en de vele meegereisde supporters uit Geesteren. Ondanks het gelijke spel blijft STEVO de trotse lijstaanvoerder. Volgende week een thuiswedstrijd voor STEVO. Hulzenseboys JO19-1 komt naar de Peuverweide. Aanvang 14:30 uur.