STEVO JO19-1 kan geen vuist maken tegen TVC '28 JO19-1

geplaatst op: 11-05-2019

STEVO JO19-1 kan geen vuist maken tegen TVC '28 JO19-1.
Met 0-3 ging STEVO JO19-1 zaterdagmiddag onderuit op de Peuverweide tegen TVC '28 JO19-1. Het kon geen vuist maken tegen de Tubbergenaren, die al in de tweede minuut op een 0-1 voorsprong kwamen. Een ongelukkig goal, omdat de bal een rare wending maakte voor keeper Bas Beernink en daarna precies voor de voeten van een TVC-er kwam die eenvoudig de 0-1 kon aantekenen.
Even later schoffelde Gijs Dierink een speler van TVC onderuit in de zestien meter en de toegekende penalty zorgde voor 0-2. STEVO kon hier maar weinig tegenover zetten en voor rust werd het zelfs nog 0-3.
Een onoverbrugbare achterstand voor STEVO in de tweede helft, die het aanzien nauwelijks meer waard was. Beide ploegen creëerden heel weinig kansen en het was voor het publiek maar een saaie vertoning. Er zal dan ook weinig nagepraat worden over deze gemeentelijke derby tussen de hoogste jeugdelftallen van STEVO en TVC die eindigde met de 0-3 ruststand voor de Tubbergenaren.