Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

STEVO JO19-1 met 1-0 onderuit bij Vr. Boys JO19-1

geplaatst op: 12-05-2018

Het STEVO JO19-1 elftal heeft zaterdag nog niet de titel kunnen opeisen in de hoofdklasse. Zelf ging het met 1-0 onderuit bij Vroomshoopse Boys en concurrent FC Zuthen won met 3-0 bij SDC ’12. De afstand met Zutphen is 2 punten met nog twee wedstrijden te gaan.
 Er is nog geen man overboord want als STEVO de twee resterende wedstrijden tegen Tubanters en MVV ‘29 wint, dan mag alsnog de vlag in top. Dat wordt nog een hele opgave, maar geen onoverkomelijke.
De hoop was er vooraf wel bij de ploeg van trainer Alfons Kruiper om het kampioenschap binnen te halen en ook bij de vele supporters die uit Geesteren naar sportpark De Bosrand in Vroomshoop waren gekomen. Het mocht jammer genoeg nog niet zo zijn.

De wedstrijd tegen Vroomshoopse Boys verliep moeizaam voor STEVO. Het kwam eigenlijk nooit in haar spel. Vooraf wist het dat de Boys over een goed fysiek elftal beschikken. In Geesteren liet het ook zien, dat het elftal aardig voetballen kon.
De kansenverhouding lag niet zover uit elkaar zaterdagmiddag, alleen Vr. Boys wist er één te maken en STEVO verzuimde dat, zodat de minimale voorsprong van de eerste helft tot aan de 90 minuten gehandhaafd bleef.
Begrijpelijk was er teleurstelling na afloop bij alles wat uit Geesteren kwam. Nu is het zaak voor STEVO om ook met deze tegenslag om te kunnen gaan.

Een hele week heeft de ploeg van Alfons Kruiper om de accu weer op te laden.
Tegen Tubanters volgende week in eigen huis moet het mogelijk zijn de punten over de streep te trekken.
Met een beetje geluk, als FC Zutphen dan verliest, is STEVO kampioen.
Gezien het voetbalvermogen van FC Zutphen is het meer aannemelijk dat in de laatste wedstrijd van dit seizoen de beslissing over het kampioenschap valt.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon