Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 03 Oktober 2021 - 14:00
 vs 

STEVO met 4-0 de baas over BWO .

geplaatst op: 01-09-2021

Ook in de tweede oefenwedstrijd, deze keer tegen het Hengelose BWO,  liet de selectie van trainer Otto Krabbe en assistent Niels Oude Tijdhof zien dat het aantrekkelijk voetbal kan spelen met de spelers waarover ze het komend seizoen in de competitie kunnen beschikken. In 3 x 30 minuten werd het 4-0 tegen BWO van oud STEVO trainer Geert Veldhuis. 
STEVO maakte evenals tegen Vogido een fitte indruk en gezien het spel wat op de mat werd gelegd lijkt het vertrouwen groot bij de spelers. 

De 1-0 van Niels Wigger, technisch goed uitgevoerd, kwam voort uit een afgemeten voorzet van Mike Nijkamp. 
Thijs Beernink wist uit een voorzet van Wout Gehring de 2-0 op de borden te schieten. De vele wissels bij STEVO na deze voorsprong hadden geen invloed op het frisse spel tot dan toe van de thuisploeg. 
Joes Masselink met een technisch hoogstandje zorgde in de laatste dertig minuten voor de 3-0, waarna Stefan Steggink een minuut later voor het 4-0 slotaccoord zorgde. 

Komend weekeinde wordt het menens voor STEVO 1 in het KNVB bekertoernooi.
Het Denekampse SDC '12 komt zondagmiddag naar de Peuverweide. Wie ook benieuwd is naar de verrichtingen van de ploeg van trainer Otto Krabbe moet  vanaf 14:00 aan de lijn staan wanneer de aftrap is.
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon