Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

geplaatst op: 14-05-2019

Het eerste elftal van STEVO speelt zondag zijn voorlaatste wedstrijd tegen de kampioen van de eerste klasse E Longa ’30 uit Lichtenvoorde. In een rechtstreeks duel tegen SC Bemmel stelde Longa ’30 afgelopen weekend de titel veilig.  Voor STEVO is er zondag nog een mooie gelegenheid om te zien of in de wedstrijd gelijke tred kan houden met Longa.

Tegen FC Winterswijk speelde de ploeg van trainer Geert Veldhuis één van de betere wedstrijden van dit seizoen. De vijfde plek op de ranglijst staat nog altijd en er moet geprobeerd worden om die plek vast te houden. Mocht STEVO winnen dan kan het zelfs nog een plaatsje naar boven opschuiven als BVC ‘12 uit Nijmegen volgende week zondag op de Peuverweide bestreden wordt. Dat zou een buitengewone knappe prestatie zijn van het trainersduo Geert Veldhuis en Alfons Kruiper. Alle complimenten daarvoor.

Hoe het ook afloopt in de komende twee wedstrijden, de doelstelling is gehaald en daarmee het seizoen geslaagd. Op het sportpark van Longa’30 wordt zondag om  14:00 uur afgetrapt. 
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon