STEVO pub-quiz op vrijdag 20 april

geplaatst op: 21-02-2018

In welk land is Salma Hayek geboren!?

Huh!? Wat is dat nu voor vraag. En wie is dat?

Dat heeft toch niets met voetbal te maken wat we bij STEVO zo graag doen. Klopt!

Maar dit kan zomaar 1 van de vragen zijn die voorbij komt op een nieuw evenement bij STEVO.

De STEVO pubquiz. De kantine is dan wel geen echte pub maar dat zal wel de locatie zijn waar deze happening plaats gaat vinden. Een avond vol met vragen over van alles en nog wat, muziek, geschiedenis, kunst, cultuur, tv programma’s en er zal vast ook nog wel een voetbal vraag langs komen. Als je mee wil doen om 1 van de vele prijzen is het dan ook aan te raden om hier met je team-samenstelling rekening mee te houden.

De quiz speel je namelijk niet alleen, maar als team. Dit mag je buurman of buurvrouw zijn, kameraden of spelers uit je team. Je wint dan ook als team een prijs.

Een team moet uit minimaal 5 spelers en maximaal 6 spelers bestaan. Bedenk bij het opgeven ook een leuke/ludieke teamnaam! Opgeven kan via pubquizstevo@hotmail.com

Deze avond zal plaatsvinden in de stevokantine op vrijdagavond 20 april. De kantine zal open rond de klok van 19:30 en vanaf 20:00 uur zal het festijn aanvangen. Inschrijfgeld per team bedraagt € 5,-

Geen geld voor een leuk, gezellig en educatief avondje! Geef je dus snel op via pubquizstevo@hotmail.com Er kunnen veel teams mee doen maar vol is vol! Deelname is voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Ojah, voor diegene die het niet wisten; Salma Hayek is een actrice en geboren in Mexico.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon