Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Januari 2020 - 14:00
 vs 

STEVO start voorbereiding op nieuw seizoen.

geplaatst op: 14-08-2019


De eerste selectie van STEVO is deze week begonnen met de voorbereiding op het komende voetbalseizoen. STEVO komt voor de competitie opnieuw uit in de eerste klasse E Oost van het zondagvoetbal.
Nieuw hierin zijn De Bataven uit Gendt, Orion uit Nijmegen, RKHVV uit Huissen en Voorwaarts Twello.
Grote vraag is of STEVO de mooie prestatie, een 5e plek, in het afgelopen seizoen kan evenaren.
De selectie van trainer Geert Veldhuis bleef grotendeels in tact. Van TVC '28 uit Tubbergen is Mauro Plegt toegevoegd. Thijs Beernink en Daan Kottink sluiten aan vanuit STEVO 2. Thijs Nieuwmeijer, vorig seizoen STEVO 3, wil het nog een keer op het hoogste niveau proberen. Hans Brunninkhuis heeft afscheid genomen van STEVO 1. Hans gaat STEVO 3 versterken in de nieuwe jaargang.
Voordat de competitie eind september van start gaat gaan de mannen van trainer Geert Veldhuis eerst wedstrijdritme opdoen op het Noabertoernooi van MVV '29. Donderdagavond 22 augustus en zaterdag 24 augustus worden wedstrijden gespeeld tegen buurtverenigingen waaronder TVC '28, PH Almelo, MVV '29, Hellendoorn en Luctor. Ook De Zweef uit Nijverdal doet mee.
Het KNVB bekertoernooi hierna is mede een goede voorbereiding op de competie. STEVO is ingedeeld in een poule met ATC '65 Hengelo, DOS '37 Vriezenveen en PH Almelo. Op zaterdag 31 augustus speelt STEVO thuis tegen PH Almelo, aanvang 17:00 uur. Zondag 8 september, 14:00 uur, speelt STEVO in Hengelo tegen ATC '65. Op zaterdag 14 september is DOS '37 uit Vriezenveen de tegenstander op de Peuverweide. Aanvang 17:00 uur.
Hierna zal blijken of het elftal goed is ingespeeld voor de eerste competitiewedstrijd op zondag 22 september. Wie de tegenstander is, is nog niet bekend.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon