STEVO treft zondag BWO thuis.

geplaatst op: 11-10-2017

Het elftal van trainer Geert Veldhuis treft zondag op het hoofdveld van de Peuverweide de selectie van BWO uit Hengelo. Nog niet zo lang geleden troffen beide ploegen elkaar in de nacompetitie. BWO trok aan het langste eind in het uit en thuisduel en promoveerde vanuit de tweede klasse naar de eerste klasse. STEVO resteerde na het verlies over beide wedstrijden het treffen tegen TVC ’28 waarin alsnog een langer verblijf in de eerste klasse werd veilig gesteld. In sterkte ontlopen STEVO en BWO elkaar niet veel, althans zo bleek toen.

Inmiddels heeft BWO twee punten uit drie duels verzameld. STEVO heeft er één uit evenzoveel wedstrijden. Beide ploegen is er dus zondag veel aan gelegen om te winnen en niet verder achterop te geraken bij de overige ploegen.

STEVO is deze competitie nog niet weggespeeld tegen FC Winterswijk, De Zweef en Heino. We mogen gerust zeggen dat het geluk niet altijd mee zat op sommige momenten. Hopelijk zijn de voetbalgoden STEVO tegen BWO, wat geluk aangaat, wel goed gezind.  In het overige zullen de mannen van Geert Veldhuis het toch voornamelijk zelf moeten doen en laten zien.

Er zijn zomerse weersomstandigheden voorspeld voor zondag. Alle reden dus voor onze supporters om deze wedstrijd te bezoeken die om 14:00 uur begint. STEVO JO10-1 is team van de week bij deze wedstrijd.
 

combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink