STEVO viert 13 oktober haar 85ste verjaardag

geplaatst op: 07-10-2018

Op 13 oktober 2018 bestaat STEVO alweer 85 jaar! Geen jubileum, maar wel een heugelijk feit dat niet ongemerkt voorbij mag gaan! 85 jaar rood en gele passie! Bij zo'n verjaardag hoort natuurlijk een korte terugblik naar de geschiedenis van onze Geesterense trots die op 13 oktober 1933 het levenslicht zag.

 

Vele successen werden tot op heden gevierd, met als absolute kers op de taart het algeheel Nederlands Kampioenschap bij de zondagamateurs in 1994. Volgend jaar op de kop af 25 jaar geleden. Maar zeker ook de tachtiger en negentiger jaren waren memorabel. Kampioenschappen na kampioenschappen werden behaald met een bijzonder talentvolle lichting voetballers. 

 

In veertien seizoenen hoofdklasse is de naam van STEVO inmiddels wijd en zijd bekend geworden. De eerste selectie komt momenteel uit in de 1ste Klasse, wat op zich een hele prestatie is gezien het feit dat de vereniging niet actief spelers uit de regio werft.

 

Daar waar eerst aan de “Almeloschestraat” werd gevoetbald, is STEVO in 1937 verhuisd naar de Vickenweg. Daar werden de weilanden van de familie Peuver gekocht en omgevormd tot een prachtig voetbalcomplex “de Peuverweide”. Een voetbalaccommodatie dat als enige van alle teams in de eerste klasse E, waar STEVO’s eerste team in uitkomt, een pracht van een natuurgrasmat heeft liggen. En daar zijn we trots op!

 

Ook trots zijn we op de anno nu meer dan 700 leden die wekelijks ontzettend veel plezier beleven aan voetballen bij onze vereniging. STEVO is meer dan alleen voetbal! We zijn een vereniging van leden voor de leden. Een vereniging waar het voor leden en supporters een gezellig vertoeven is. Waar vriendschappen ontstaan. Waar mensen zich gewaardeerd, veilig en geborgen voelen. Waar leden elkaar helpen. Waar leden STEVO helpen! Een prachtige accommodatie. STEVO…….. més que un club! En dat al 85 jaar lang!

 

Alle leden van STEVO alvast van harte gefeliciteerd met JULLIE 85-ste verjaardag! 

 

Bestuur STEVO

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon