STEVO zaterdag naar DETO Vriezenveen voor de beker.

geplaatst op: 11-09-2017

De eerste selectie van STEVO speelt zaterdag voor de KNVB beker tegen het Vriezenveense DETO. Het is de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule. Zowel STEVO als ook DETO hebben zich al geplaatst voor de tweede ronde. Luctor en Voorwaarts werden verslagen door beide elftallen.

Waar STEVO werkelijk staat, zo kort voor de competitie, is nog moeilijk aan te geven. Gezien het spelbeeld wat tot nu toe op de mat wordt gelegd, is de mening van velen dat het elftal er sterker op is geworden. Het spel oogt fris en met de komst van Silas Prijs en Hans Brunninkhuis zijn de mogelijkheden voor trainer Geert Veldhuis verruimd.

De krachtmeting tegen DETO, ook eerste klasser, mag misschien wel als een goede graadmeter beschouwd worden hoe STEVO er daadwerkelijk voor staat. Hoewel er sportief niets meer op het spel, maar wel een stuk prestige, zullen beide ploegen ongetwijfeld hun uiterste best doen het treffen in winst om te zetten.

Hoofdtrainer Jos van der Veen en zijn assistent Guus Hoevenberg, hebben het komende seizoen de taak bij DETO om de ploeg naar hogere regionen te leiden. Bij STEVO hopen we dat trainer Geert Veldhuis en assistent Ben Veldhuis van STEVO een goede middenmoter kunnen maken in de zondag eerste klasse. De eerste voortekenen lijken gunstig. Het zou mooi zijn en nog beter voor het vertrouwen om ook de wedstrijd tegen DETO winnend af te sluiten.

Voor de STEVO-supporters zaterdag tevens een mooie gelegenheid hun ploeg aan het werk te zien tegen een gerenommeerde tegenstander. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Het Midden in Vriezenveen.

Op de foto de selectie van VV DETO
 

combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink