STEVO zondag thuis tegen BWO.

geplaatst op: 09-04-2019

De nummer voorlaatst op de ranglijst in de eerste klasse BWO komt zondagmiddag naar de Peuverweide. De Hengeloers kregen afgelopen zondag in de thuiswedstrijd nog een pak slaag van TVC ’28 met 1-5.  STEVO heeft nog enkele punten nodig om zich ook volgend seizoen eerste-klasser te mogen noemen. Een wedstrijd dus waar voor beide ploegen iets op het spel staat.

BWO zal in Geesteren moeten vechten voor één van zijn laatste kansen. Zeker zes ploegen komen nog in aanmerking voor de degradatieplaatsen, waarvan er één rechtstreeks  naar de tweede klasse afdaalt en twee anderen een nacompetitie spelen. STEVO, de ploeg van trainer Geert Veldhuis kan met een overwinning op BWO haast zeker zijn van klassenbehoud. Aan de matige reeks met slechts twee punten uit zes wedstrijden moet geen aandacht meer besteed worden. Positief naar de toekomst kijken is nu hoofdzaak, te beginnen zondag met een overwinning op BWO.

Het treffen heeft ook een feestelijk tintje want keeper Roy Kreuwel zal vooraf gehuldigd worden voor meer dan 300 wedstrijden in  de hoofdmacht van STEVO. Onze leden en supporters worden massaal opgeroepen om hierbij aanwezig te zijn. Aan de spelers van STEVO 1 de taak om hun sluitpost  in 90 minuten voetbal tegen BWO een waardig cadeau te geven in de vorm van drie punten. De aanvang is om 14:00 uur.   
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon