geplaatst op: 02-10-2018

De eerste selectie van STEVO en van trainer Geert Veldhuis wachten zondagmiddag op de Peuverweide een zware krachtmeting met koploper Longa ’30 uit Lichtenvoorde. Longa moet overigens wel  de eerste  plaats delen met Rohda Raalte en TVC ’28 uit Tubbergen, dat ook verrassend goed uit de startblokken is geschoten aan het begin van deze competitie. 

 

Door de overwinning van STEVO afgelopen zondag op Tubantia is de druk wat van de ketel, maar dat wil geheel niet zeggen dat zondag op de lauweren gerust kan worden tegen Longa. Thuis moet STEVO in staat worden geacht om elke tegenstander uit de eerste klasse  over de knie te leggen, welke positie ze ook bekleden op de ranglijst. Tegen De  Zweef  ging dat twee weken geleden onnodig mis en dus tijd voor revanche om onze supporters tevreden te stellen.

 

Of de selectie van Geert Veldhuis compleet is tegen Longa, is nog de vraag. Niels Wigger viel tegen Tubantia met een blessure uit. De mensen van Fyon Fysiotherapie uit Geesteren zullen deze week ongetwijfeld hun best doen om de aanvaller klaar te stomen voor zondag.

 

Voorafgaand aan de wedstrijd vindt een Pupillen Parade plaats van onze jongste telgen bij STEVO. Deze parade zal starten om ongeveer 13:30 uur zijn. Alle reden om op tijd naar de Peuverweide te komen om dit spektakel te aanschouwen. De grote heren van STEVO en Longa trappen daarna om 14:00 af.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon