Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

STEVO zondag uit naar Nijverdal tegen De Zweef

geplaatst op: 05-02-2019

De eerste selectie van STEVO speelt zondag in Nijverdal de uitwedstrijd tegen De Zweef. De mannen van trainer Geert Veldhuis bewaren slechte herinneringen dit seizoen aan de Nijverdallers. De openingswedstrijd van deze competitie ging namelijk op de Peuverweide met 1-2 verloren. STEVO speelde een heel behoorlijke wedstrijd, maar twee individuele fouten werd de ploeg noodlottig. Wat het daarna ook probeerde, verder dan een doelpunt van Hugo Weerink kwam STEVO niet. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid in het verdere verloop van deze competitie. STEVO herpakte zich snel en staat inmiddels op een mooie plek in de subtop.

De Zweef heeft aan de goede start geen vervolg kunnen geven en staat met twaalf punten maar drie punten boven de rode lantaarndrager BWO, die zich meer en meer lijkt te herpakken.
Voor De Zweef is het zondag de dood of de gladiolen wil het niet vroeg in een uitzichtloze situatie geraken. STEVO zal zich dan ook terdege moeten wapenen om de Nijverdallers van het scoren af te houden.

Hopelijk is de ziekenboeg bij STEVO wat leeggelopen na de harde confrontatie met TVC ’28. De wedstrijd tegen De Zweef zal gespeeld worden op kunstgras, nadat de club vorig jaar het hoofdveld heeft omgetoverd van natuurgras. De selectie van STEVO hoopt vele supporters uit Geesteren te mogen begroeten op sportpark Gagelman in Nijverdal voor een welkome ondersteuning. Het treffen begint om 14:00 uur. 

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon