Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 April 2019 - 14:00
 vs 

STEVO zondag uit naar titelkandidaat RKZVC.

geplaatst op: 10-04-2018

Na de goede resultaten van de laatste weken, wacht STEVO zondag in Zieuwent een krachmeting van formaat. Titelkandidaat RKZVC is de tegenstander. Samen met Longa ’30 strijdt RKZVC dit seizoen om het kampioenschap in de eerste klasse. Grote vraag is of STEVO haar ongeslagen status na de winterstop kan handhaven tegen de ploeg van trainer Laurens Knippenborg van RKZVC. Op voorhand is niks uitgesloten, maar het zou geen schande zijn om tegen zo’n goede ploeg punten te verspelen.
STEVO zal zich in ieder geval niet gewillig naar de slachtbank leiden en gaat ongetwijfeld het spel voortzetten waarmee na de winterstop zoveel punten zijn binnengesleept.
Trainer Geert Veldhuis en zijn mannen barsten van het zelfvertrouwen en het doel dit seizoen, klassenbehoud, is zeer nabij. Een overwinning in Zieuwent zou het einddoel wel heel dicht benaderen.
Als we nog even terug gaan naar de wedstrijd in Geesteren eerder dit seizoen tegen RKZVC, dan valt bij STEVO vooral op de terugval na rust bij een 0-1 achterstand. Het meer technische RKZVC bleef in de tweede helft heel makkelijk overeind en kon vrij simpel uitlopen naar een 0-3 eindstand.
In de loop van het seizoen, lees na de winterstop, heeft STEVO zich beter bewapend en kan het over de hele 90 minuten de krachten goed verdelen. De resultaten zijn, als bekend, hierdoor niet uitgebleven.
Interessant wordt zondag in Zieuwent of STEVO ook tegen RKZVC kan laten zien dat de goede reeks van de afgelopen weken geen toeval is.
Met de steun van de twaalfde man uit Geesteren vertrouwen we op een goed resultaat. Om 14:00 uur is de aanvang op het sportpark van RKZVC aan de Harreveldseweg 17a in Zieuwent.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon