Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Trainer/Coach STEVO MO13-1 Johan Minkjan overleden

geplaatst op: 07-02-2019

GEESTEREN- STEVO’S  trainer/coach van MO13-1, Johan Minkjan, is vannacht plotseling overleden. In Geesteren, maar zeker ook in de Twentse, voetbal- en sportwereld een bekende en markante verschijning.

Johan Minkjan heeft zich de laatste jaren bij STEVO hard gemaakt voor het meisjesvoetbal. Als trainer/coach van MO13-1 stond hij altijd klaar voor “zijn meiden”. Johan verzorgde onder andere te trainingen en begeleide de meiden tijdens de wedstrijden. Onlangs heeft hij nog geregeld dat de speelsters van zijn team in het nieuw gestoken werden middels sponsoring van Tijbobouw Hair & Color Expert By Kell.

Voorheen was Johan ook al actief bij de senioren als trainer van onder andere STEVO 3 en is het door hem opgerichte bedrijf, Straatmakersbedrijf Joh. Minkjan, nog steeds een bijzonder gewaardeerde sponsor van onze vereniging.

Ook buiten STEVO was Johan een bekend persoon binnen de sportwereld. Bij SC Heracles is zelfs destijds een tribune naar hem vernoemd. Naast voetbal had Johan verder een enorme passie voor handbal.

Johan Minkjan was een markante persoonlijkheid, altijd nadrukkelijk aanwezig, maar ook iemand die zich met hart en ziel inzette voor het verenigingsleven in Geesteren. Wij willen de familie Minkjan heel veel sterkte toewensen dit zware verlies te verwerken.

Minuut stilte

Het komende weekend zal voorafgaand aan de wedstrijden van zowel de jeugd-, als ook de seniorenafdeling van STEVO een moment stilte gevraagd worden ter nagedachtenis van Johan Minkjan. Daarnaast is er vanavond voor MO13-1 een bijeenkomst belegd in de STEVO-kantine.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon