Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Voetbalmoeders staan bij STEVO in het zonnetje op moederdag-weekend

geplaatst op: 11-05-2019

Dames die bij STEVO actief zijn in het vereniging gebeuren waren zaterdagmorgen in het kader van het KNVB moederdag-weekend uitgenodigd in het clubgebouw. Mirjam Harmelink van het jeugdbestuur was hierbij aanwezig en sprak de moeders toe. “In weer en wind zetten jullie je iedere week weer in voor STEVO. Als jeugdbestuur willen we door middel van een attentie onze dankbaarheid tonen voor het vele werk dat jullie bij STEVO verrichten”. Het lekkernij werd door de moeders in dank aanvaard.
De KNVB gaat zich in de komende maanden ook extra richten op de voetbalmoeders. Zij vormen namelijk een onmisbare schakel in het Nederlandse voetbalsucces. Veel kinderen willen dolgraag voetballen, maar dat is pas mogelijk als anderen daar tijd in steken en moeite voor doen.Voor dit Moederdag weekend heeft de KNVB daarom alle amateur- en profclubs gevraagd om de moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Bij STEVO is daar zaterdagmorgen graag gehoor aangegeven.
Op de foto Mirjam Harmelink, Yvette Peterman, Dagmar Elferink, Evelien Weerink, Diane Dierink en Miranda Geerdink.
Tara Meinders, Mariel Lokotte, Danielle Schuttevaar-Geerdink, Chantal Bekhuis, Nicol Mensen en Sonja Kraaijvanger ontbreken wegens verplichtingen elders, maar ontvangen de attentie op een ander tijdstip.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon