Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Vrijwilligerscommissie nodigt jullie weer uit!

geplaatst op: 04-11-2018

Beste STEVO leden,

Beste ouders van STEVO spelers,

 

Steeds meer verenigingen moeten meer moeite doen, dan wel ondervinden problemen om vrijwilligers te vinden en te motiveren voor verschillende taken. Zo ook onze vereniging STEVO. We staan steeds vaker voor een echte uitdaging om voor alle taken vrijwilligers te vinden.

 

Binnenkort zal onze vrijwilligerscommissie, onder leiding van Paul Gehring, jullie dan ook weer groepsgewijs uitnodigen om te kijken wat jullie voor onze mooie vereniging kunnen betekenen. Er zijn veel in te vullen taken!

 

 

Als bestuur willen we een bloeiende vereniging. Met elkaar! Voor elkaar! We moeten als leden binden en verbinden! Dat is de kern. Samen dienen we van STEVO een vereniging te maken. Want dat samen, dat maakt een vereniging een vereniging!  Sociale verbondenheid. 

 

En je krijgt er niet alleen zelf heel veel voor terug! Naast waardering van onze leden krijg je er een hele mooie familie voor terug: ‘De STEVO familie’!

 

Als bestuur hopen we dan ook dat jullie gehoor geven aan de oproep van onze vrijwilligerscommissie. Schuif aan en doe mee!

 

Bestuur STEVO

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon